HoloLens 2

HoloLens 2

24.490lei (incl. TVA)

Ochelarii inteligenți HoloLens 2 oferă o experiență confortabilă și captivantă în realitatea mixtă, îmbunătățită de securitatea și scalabilitatea Azure. HoloLens 2 înglobează o combinație revoluționară de hardware, realitate mixtă și inteligență artificială (AI) pentru a ridica productivitatea la cote maxime.

Disponibil pentru precomandă

Categorie:

Descriere

Hololens in România prin Netland Computers.

Spre deosebire de căștile VR (Realitate Virtuală), care te imersează într-o lume complet virtuală, HoloLens 2 fuzionează lumea fizică și cea digitală prin introducerea elementelor virtuale în lumea reală. Iar aplicațiile sunt foarte diverse, de la educație și jocuri până la medicină și industrie. Sunt deja dezvoltate soluții de top pentru industrie, toate caracterizate de securitatea și scalabilitatea serviciilor cloud și Artificial Intelligence de la Microsoft.

Imersiv

Vedeți mai multe holograme simultan cu ajutorul câmpului vizual mult crescut. Citiți texte și vedeți mai ușor și mai confortabil detalii complicate ale imaginilor 3D, la o rezoluție înaltă. Hardware-ul puternic și un ecran mare, de înaltă rezoluție, vă oferă o imagine completă a împrejurimilor.

Ergonomic

Purtați HoloLens 2 confortabil pe timp îndelungat, cu un sistem de fixare conceput pentru utilizare extinsă. Și vă puteți păstra ochelarii de vedere – căștile alunecă chiar deasupra lor. Când este timpul să schimbați sarcinile, trebuie doar să basculați în sus viziera, pentru a ieși din realitatea mixtă.

Intuitiv

Atingeți, apucați și mutați hologramele în mod natural – răspund la aceste gesturi ca și cum ar fi obiecte reale. Conectați-vă la HoloLens 2 instantaneu și sigur folosind doar ochii, cu Windows Hello. Iar comenzile vocale funcționează chiar și în medii industriale zgomotoase, cu ajutorul microfoanelor inteligente și a procesării vorbirii în limbaj natural.

Fără cabluri

Mișcați-vă liber, fără fire sau pachete externe care să vă împiedice. Căștile HoloLens 2 sunt un computer autonom cu conectivitate Wi-Fi, ceea ce înseamnă că înglobează tot ceea ce aveți nevoie în timpul lucrului.

 

Specificații

Tipul produsului: Ochelari inteligenți

Difuzoare: Surround

Caracteristici: urmărire 6DoF, cartografiere spațială, captură de realitate mixtă, sistem de fixare dial-in, accelerometru, magnetometru, senzor giroscopic, 4 camere cu lumină vizibilă, 2 camere IR, senzor de adâncime 1-MP ToF, microfon cu 5 canale

Memorie: 64 GB

Afișare holografică: rezoluție 2k 3:2 motoare; densitate > 2,5k radianți (puncte de lumină per radian)

Afişare: 3D color

Camera: rezoluție 8 megapixeli, video 1920 x 1080 (1080p) 30fps

Conectivitate: wireless IEEE 802.11ac, Bluetooth 5.0; conectori USB-C

Dispozitiv de intrare: Interfață de înțelegere umană – control vocal, urmărire manuală (model cu două mâini complet articulat, manipulare directă), urmărire ochi, Windows Hello

CPU: Producător Qualcomm, tip Snapdragon 850, unitate de procesare Microsoft holografică personalizată (HPU 2 gen)

RAM: 4 GB

Baterie: tehnologie litiu, durată (până la) 3 ore

Dimensiuni și greutate: Greutate 565g

Accesorii incluse: adaptor pentru alimentare, geantă de transport, lavetă de curățat din microfibră, curea peste cap, cablu USB-C

Garanție: 1 an

Contactați-ne pentru mai multe detalii – Hololens în România prin Netland Computers.

0,0 din 5 stele (pe baza a 0 recenzii)
Excelent 0%
Foarte bun0%
Mediu0%
Slab0%
Groaznic0%

Nu există încă recenzii. Fii primul care scrie o recenzie.

Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0