Microsoft Office 365 lp2 - Netland

Microsoft Office 365

Acum, licența începe cu 0,6 RON/zi/utilizator și primele 30 de zile GRATUIT.

Legalizare și standardizare a licențelor: convenabil și flexibil.

Cu Office 365 utilizatorii nu plătesc nimic în avans și sunt în legalitate oricând, fără a face investiții mari. Licențierea se face pe baza unui abonament lunar, adaptat numărului de utilizatori și resurselor de care aceștia au nevoie. Astfel, costurile sunt previzibile și se ajustează dinamicii organizației. În plus, abonamentul asigură accesul permanent la cea mai recentă versiune software, fără costuri suplimentare.

Vreau să testez gratuit

Lucrează eficient, mobil și rapid. Cu Office 365.

Microsoft Office 365 este un set de instrumente software familiare, ideale pentru orice companie. Ele oferă posibilitatea de acces, editare, stocare și partajare a documentelor, email pentru afaceri, gestionare a agendei, administrare a contactelor, videoconferințe și multe alte facilități. Totul în cloud, cu acces mobil, permanent, de pe orice dispozitiv, prin internet. Pe scurt, toate instrumentele importante de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta afacerea îți sunt la îndemână, oriunde și oricând.

Aș vrea să aflu mai multe

Siguranță fără investiții suplimentare

Platforma de email, mesageria, intranetul sau stocarea și partajarea documentelor presupun, în varianta clasică, investiții asociate cu infrastructura IT, serverele fizice, licențe software și backup date, spații dedicate asigurate la efracție sau întreruperi de curent, configurare, mentenanță și costuri de energie electrică. Cu Office 365 toate acestea sunt garantate, cu funcționare fără întreruperi, cel puțin 99.9% din timp.

Aș vrea să aflu mai multe

Simplu, productiv și controlabil

Comunicarea, partajarea și accesul sunt mult mai rapide cu Office 365. Utilizatorii pot face mai mult în timp mai puțin. Se eliberează astfel resurse ce pot fi dedicate activităților specifice afacerii. În plus, fluxul de informații este 100% controlabil, accesul fiecărui angajat sau colaborator fiind stabilit prin drepturi individuale, pentru a avea siguranță în transferul sau stocarea datelor. Cu Office 365 nu există compromisuri în securitatea IT a organizației.

Vreau să testez gratuit

Acces simultan de pe 5 dispozitive

În calitate de utilizator, este posibil să folosești în paralel, acasă și la birou, un desktop, un laptop, o tabletă și un smartphone. Poate că, la un moment dat, vei fi nevoit să îți accesezi documentele sau email-ul și de pe un al cincilea dispozitiv – astfel de situații se pot întâmpla oricând. Cu Office 365 nu vei avea probleme: poți accesa toate instrumentele simultan, de pe 5 dispozitive, alături de cei 1 TB spațiu de stocare și 50 GB spațiu pentru mesaje, disponibile fiecărui utilizator.

Aș vrea să aflu mai multe

Colaborare la distanță în timp real

Oricât de dispersată îți este echipa, fie că se găsește în aceeași clădire sau este răspândită pe întregul glob, activitatea ei nu va fi afectată. Puteți colabora la editarea acelorași documente, puteți partaja planuri sau organiza rapid videoconferințe HD cu Skype for Business, pe care le puteți și înregistra. Același lucru îl poți face și cu colaboratorii sau clienții tăi, indiferent unde te găsești, de pe orice dispozitiv autorizat.

Vreau să testez gratuit

Configurare și gestionare simplificată

Începând cu alegerea soluției celei mai potrivite și convenabile pentru organizația ta, continuând cu configurarea software și migrarea datelor și până la stabilirea utilizatorilor și a drepturilor aferente, administrarea Office 365 este ușor de realizat. Odată cu licențierea, Netland Computers te asistă în toate aceste etape, precum și în suportul tehnic, astfel încât tu să te poți concentra pe activitățile esențiale dezvoltării afacerii.

Aș vrea să aflu mai multe

Aș vrea să aflu mai multe

Suntem specialiști în IT din 1996.

Te vom ajuta să găsești cea mai bună soluție, la cel mai convenabil preț.
Sună bine? Atunci trimite-ne datele tale și te vom contacta rapid.

    Vreau să încerc Office 365
    GRATUIT 1 lună

    [contact-form-7 404 "Not Found"]