Licente Microsoft Office 365 oferite de Netland Computers Ploiesti

Microsoft 365

Dezvoltă-ți afacerea. Oriunde și oricând.

Productivitate, mobilitate, securitate. Cu Microsoft 365.

Microsoft 365 este o soluție integrată, completă, ce include Office 365, Windows 10 și Enterprise Mobility + Security. Cu această suită de programe, companiile au asigurate atât productivitatea de înaltă clasă a Office 365 cât și un sistem simplu de gestionare și securitate a dispozitivelor pentru a conecta persoane și informații într-un nou mod inteligent, colaborativ și în siguranță.
Cu Microsoft 365, companiile mici și mijlocii au la dispoziție aceleași unelte ca și companiile mari, meritul său fiind acela că se adaptează din punct de vedere al resurselor și bugetului alocat la nevoile oricărei organizații aflate pe drumul dezvoltării. Iar Microsoft Office 365, setul inclus de instrumente software familiare, ideale pentru orice companie, oferă posibilitatea de acces, editare, stocare și partajare a documentelor, email pentru afaceri, gestionare a agendei, administrare a contactelor, videoconferințe și multe alte facilități. Totul în cloud, cu acces mobil, permanent, de pe orice dispozitiv, prin internet.

Aş vrea să aflu mai multe
>

Legalizare și standardizare a licențelor: convenabil și flexibil.

Cu Microsoft 365 Business utilizatorii nu plătesc nimic în avans și sunt în legalitate oricând, fără a face investiții mari. Licențierea se face pe baza unui abonament lunar, adaptat numărului de utilizatori și resurselor de care aceștia au nevoie. Astfel, costurile sunt previzibile și se ajustează dinamicii organizației. În plus, abonamentul asigură accesul permanent la cea mai recentă versiune software, fără costuri suplimentare.

Vreau să testez gratuit

Siguranță fără investiții suplimentare

Platforma de email, mesageria, intranetul sau stocarea și partajarea documentelor presupun, în varianta clasică, investiții asociate cu infrastructura IT, serverele fizice, licențe software și backup date, spații dedicate asigurate la efracție sau întreruperi de curent, configurare, mentenanță și costuri de energie electrică. Cu Microsoft 365 toate acestea sunt garantate, cu funcționare fără întreruperi, cel puțin 99.9% din timp. Securitatea datelor este garantată utilizând funcționalități precum Microsoft Cloud App Security din Enterprise Mobility + Security (EMS), Data Loss Prevention, Advanced Data Governance sau eDiscovery din suita Office 365.

Aş vrea să aflu mai multe

Simplu, productiv și controlabil

Comunicarea, partajarea și accesul sunt mult mai rapide cu Office 365. Utilizatorii pot face mai mult în timp mai puțin. Se eliberează astfel resurse ce pot fi dedicate activităților specifice afacerii. În plus, fluxul de informații este 100% controlabil, accesul fiecărui angajat sau colaborator fiind stabilit prin drepturi individuale, pentru a avea siguranță în transferul sau stocarea datelor. Cu Microsoft 365 Business nu există compromisuri în securitatea IT a organizației.

Vreau să testez gratuit

Acces simultan de pe 5 dispozitive

În calitate de utilizator, este posibil să folosești în paralel, acasă și la birou, un desktop, un laptop, o tabletă și un smartphone. Poate că, la un moment dat, vei fi nevoit să îți accesezi documentele sau email-ul și de pe un al cincilea dispozitiv – astfel de situații se pot întâmpla oricând. Cu Microsoft 365 Business nu vei avea probleme: poți accesa toate instrumentele simultan, de pe 5 dispozitive, alături de cei 1 TB spațiu de stocare și 50 GB spațiu pentru mesaje, disponibile fiecărui utilizator.

Aş vrea să aflu mai multe

Colaborare la distanță în timp real

Oricât de dispersată îți este echipa, fie că se găsește în aceeași clădire sau este răspândită pe întregul glob, activitatea ei nu va fi afectată. Puteți colabora la editarea acelorași documente, puteți partaja planuri sau organiza rapid videoconferințe HD cu Teams, pe care le puteți și înregistra. Același lucru îl poți face și cu colaboratorii sau clienții tăi, indiferent unde te găsești, de pe orice dispozitiv autorizat.

Vreau să testez gratuit

Configurare și gestionare simplificată

Începând cu alegerea soluției celei mai potrivite și convenabile pentru organizația ta, continuând cu configurarea software și migrarea datelor și până la stabilirea utilizatorilor și a drepturilor aferente, administrarea Microsoft 365 Business este ușor de realizat. Odată cu licențierea, Netland Computers te asistă în toate aceste etape, precum și în suportul tehnic, astfel încât tu să te poți concentra pe activitățile esențiale dezvoltării afacerii.

Aş vrea să aflu mai multe

Aş vrea să aflu mai multe

Suntem specialiști în IT din 1996.

Te vom ajuta să găsești cea mai bună soluție, la cel mai convenabil preț.
Sună bine? Atunci trimite-ne datele tale și te vom contacta rapid.

Vreau să încerc Office 365
GRATUIT 1 lună

* click aici pentru detaliile planurilor

Te vom contacta rapid pentru a-ți oferi accesul la planul ales.