Soluţii licenţiere

Sisteme de operare, software pentru productivitate și colaborare, business intelligence sau soluții ERP

Contactați un specialist

Licențe software pentru companii

În mediul de afaceri actual, din ce în ce mai tehnologizat, companiile moderne și profitabile au nevoie de soluții software care să asigure o bună derulare a proceselor de lucru, acestea bazându-se, în majoritate, pe infrastructura lor IT. Dată fiind multitudinea de forme și variante în care se poate face licențierea programelor, contractarea și administrarea soluțiilor software se poate dovedi o provocare majoră.

Obiective: legalitate și eficiență

Licențierea programelor software pentru o companie se face urmărind două obiective:

  • a) încadrarea în cerințele legale prin achiziționarea softului potrivit, care să acopere complet nevoile de utilizare
  • b) eficientizarea costurilor aferente prin alegerea celor mai bune licențe soft pe termen mediu și lung.

În plus, fie că vorbim de sisteme de operare, suite pentru productivitate și colaborare, business intelligence sau soluții ERP, licențele soft trebuie să fie flexibile pentru a putea fi dimensionate conform dinamicii respectivei companii.

Pentru a păstra eficiența investiției pe termen lung, complexul de programe software este administrat centralizat, actualizat și optimizat periodic, respectiv adaptat permanent la nevoile de lucru ale companiei.

Managementul programelor software

O soluție end-to-end pentru infrastructura software a unei companii are grijă de toate procesele, de la achiziție la implementare și suport. Se pornește de la înțelegerea cerințelor specifice, evaluând obiectivele de afaceri și perspectivele de dezvoltare. Apoi se proiectează și se implementează soluția care să asigure îndeplinirea respectivelor obiective în formula cea mai eficace.

 

De ce licențiere software cu Netland?

Fie că vorbim de implementare de noi licențe soft, migrare de utilizatori, trecerea la soluții cloud, administrare a licențelor existente sau instruirea utilizatorilor, specialiștii noștri oferă consiliere și se implică direct la fiecare pas, pentru a asigura eficiența investițiilor, respectarea cerințelor legale, tranziția cât mai ușoară și adoptarea fără probleme a soluțiilor software instalate.

Avem colaborări tradiționale cu cei mai mari producători de software de pe piață, precum și expertiza necesară pentru a administra întregul proces.

Vrei să afli mai multe?

Te putem ajuta să găsești o soluție inteligentă, potrivită cerințelor tale. Pentru a susține, însă, această afirmație, trebuie mai întâi să ne cunoaștem. Așadar,

Contactează-ne
Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0