Soluții afișaj digital

Conținut dinamic prezentat pe display-uri pentru interior sau exterior, adaptate tuturor condițiilor.

Contactați un specialist

Ce este afișajul digital?

Noțiunea de afisaj digital se referă la prezentarea unui conținut (text, grafic, multimedia) prin intermediul ecranelor digitale, cu scopul de a informa și a convinge publicul aflat în apropierea lor. Este o soluție de comunicare tot mai larg răspândită, fiind prezentă în:

 • spații publice (ex. informare și atenționare),
 • magazine (ex. promovare de produse și servicii),
 • instituții de învățământ (ex. educație sau anunțuri),
 • stații mijloace de transport (ex. dirijare călători sau urgențe),
 • fabrici (ex. informare sau instruire),
 • spitale, hoteluri sau spații expoziționale.

Îmbucurător este faptul că soluțiile de afișaj digital au devenit cu adevărat accesibile, chiar și pentru companiile mici și mijlocii.

Avantaje

În calitate de înlocuitor modern al tiparului, afișajul digital prezintă conținut dinamic, ușor de modificat și păstrat la zi. Fie că este vorba despre text (static sau în mișcare), grafică, fotografii sau video, afișajul digital atrage privirile prin strălucire și mișcare, implicând, astfel, o mai mare atenție din partea publicului.
Variantele clasice de prezentare și promovare au limitări spațiale, la nivelul suprafețelor sau a distanțelor.

 

Bine planificate și inteligent construite, soluțiile de afișaj digital comunică mai eficient și la costuri mai mici decât variantele clasice, precum tiparul. În plus, ele sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

Afișajul digital permite schimbarea periodică, în spațiul dat, a conținutului, iar acesta poate fi transmis la orice distanță, instantaneu, prin internet.

Tipuri de afișaj digital

Conținutul dinamic poate fi afișat pe un singur monitor sau pe mai multe, asamblate într-un perete video. Există apoi soluții pentru exterior, bazate pe display-uri rezistente la intemperii și cu strălucire înaltă. Sau afișajul pe display-uri flexibile, ușoare, cu posibilitate de montare în formă concavă sau convexă. Display-urile transparente au un efect vizual deosebit, iar proiectoarele de înaltă performanță sunt soluția perfectă pentru suprafețe mari. Afișajul digital poate fi și interactiv, cu aplicabilitate variată, de la table și ecrane pentru educație până la puncte de informare (tip infokiosk).

Alegerea variantei profesionale

În elaborarea unui proiect de afisaj digital există tentația alegerii monitoarelor de larg consum, substanțial mai ieftine decât monitoarele profesionale. Netland Computers le recomandă, însă, pe acestea din urmă. Ele se dovedesc varianta cu cea mai mare rentabilitate pe termen mediu și lung. Avantajele monitoarelor profesionale sunt nete, deoarece:

 • sunt construite să funcționeze 24/7, având integrate componente cu fiabilitate crescută și soluții de disipare continuă a căldurii
 • se pot proteja prin blocare la controlul extern nedorit
 • pot fi adaptate cu ușurință la proiecte variate (integrare în soluții modulare, expandabilitate, montaj vertical)
 • au caracteristici superioare, de la adâncimea de culoare și strălucire până la unghi de vizualizare și rezistența la ”arderea” suprafețelor expuse îndelungat la imagini fixe
 • au garanție extinsă.

Pentru a avea impact asupra publicului țintă vizat, soluțiile de afisaj digital trebuie gândite și implementate de profesioniști. Cu experiența pe care o deține în acest domeniu, Netland asigură o bună derulare a întregului proces, alături de servicii de suport tehnic și întreținere a echipamentelor. Beneficiarii sistemelor de afișaj digital se vor bucura, astfel, de rentabilitatea investițiilor, fiind capabili să transmită cu ușurință mesajele dorite și să-și atingă, în acest mod, obiectivele stabilite.

Vrei să afli mai multe?

Te putem ajuta să găsești o soluție inteligentă, potrivită cerințelor tale. Pentru a susține, însă, această afirmație, trebuie mai întâi să ne cunoaștem. Așadar,

Contactează-ne
Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0