Tehnologie Cloud

Calcul, stocare, aplicații, software și alte resurse accesate online și scalate în funcție de nevoi

Contactați un specialist

Este o tehnologie a viitorului, a cărei rată de adopție crește exponențial cu fiecare zi ce trece.

Despre Cloud Computing

Într-o lume digitală ce se află în continuă evoluție, tehnologia cloud este o schimbare majoră a modului în care utilizatorii au acces la resurse de calcul, stocare, aplicații sau alte servicii informatice. În cloud computing, aceste procese se desfășoară prin internet, fără ca utilizatorul să cunoască locația și configurația fizică a resurselor și sistemelor care furnizează aceste servicii.

 

Avantaje

Cu tehnologie cloud, utilizatorii pot accesa, la cerere, resurse pentru aproape orice tip de nevoi, iar companiile pot scala aceste resurse în funcție de necesar, făcând economii reale. Utilizatorii lucrează permanent cu cele mai noi versiuni de software, în deplină legalitate, beneficiind de securitate informatică superioară și funcționare fără întreruperi.

Resursele pot fi accesate de oriunde și partajate cu alți utilizatori, acest lucru făcând din tehnologia cloud o unealtă mobilă, productivă și eficace.

Tipuri de tehnologie cloud

În funcție de resursele puse la dispoziție, tehnologia cloud poate oferi servicii livrate ca software, ca platformă sau ca infrastructură. Din punct de vedere al modului de implementare, există:

  • cloud privat (servicii livrate de un data ceter aparținând companiei, către utilizatori interni),
  • cloud public (atunci când o terță parte livrează servicii prin internet)
  • cloud hibrid (având ambele tipuri de servicii). Companii importante care oferă servicii de cloud public în acest moment sunt Microsoft, Amazon, IBM sau Google.

Servicii Netland

Oferim consultanță în alegerea celor mai potrivite tehnologii cloud pentru clienții noștri, apoi ne implicăm în livrare, configurare, implementare sau migrarea utilizatorilor și a serviciilor aferente. Am făcut acest lucru atât pentru companii mici cât și pentru întreprinderi cu sute de utilizatori.

Putem asigura o migrare în cloud rapidă și fără întreruperi ale proceselor interne, precum și costuri reduse, flexibilitate și o administrare simplificată a infrastructurii IT.

Vrei să afli mai multe?

Te putem ajuta să găsești o soluție inteligentă, potrivită cerințelor tale. Pentru a susține, însă, această afirmație, trebuie mai întâi să ne cunoaștem. Așadar,

Contactează-ne
Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0