Supraveghere video

Proiectare, instalare, configurare și mentenanță pentru sisteme de monitorizare video destinate companiilor

Contactați un specialist

Un sistem de supraveghere video are la bază echipamentul electronic ce captează, comprimă, transmite și înregistrează imagini, prin intermediul camerelor video, rețelelor de comunicare, sistemelor de calcul și capacităților de stocare.

Rol și utilitate

Supravegherea video este o industrie cu vechime de peste 40 de ani, dar încă în plină evoluție. Asta întrucât, indiferent că ne place sau nu, lumea în care trăim are nevoie de monitorizare. Ea este necesară pentru a detecta și preveni situații nedorite și a interveni la timp atunci când e cazul.

Se urmărește în acest fel activitatea personalului sau fluxuri de producție, se supraveghează oameni, clădiri, trafic auto, proprietăți sau alte obiective de interes.

Criterii de alegere

Atunci când se proiectează și configurează un sistem de supraveghere video se iau în calcul obiectivele care trebuie să fie îndeplinite, condițiile de funcționare, contextul tehnologic și, evident, bugetul alocat. Există, de exemplu, diverse tipuri de camere video:

  • de interior sau exterior,
  • de tip dome sau bullet,
  • cu unghi fix sau ajustabil,
  • motorizate sau nu,
  • cu transmisie prin cablu sau radio.

La fel de variată este și oferta privind infrastructura de comunicare, înregistrare și conectare cu alte sisteme.

Expertiza Netland

Specialiștii Netland pornesc de la:

  • evaluarea proiectului, pentru a determina nevoile concrete ale viitorului sistem de supraveghere, precum și circumstanțele în care acesta va fi instalat. Apoi, ei lucrează împreună cu clientul pentru
  • proiectarea soluției și alegerea tehnologiei potrivite, luând în calcul resursele alocate.
  •  instalarea și configurarea sistemului, integrându-l, după caz, în infrastructura existentă sau conectându-l la alte dispozitive.
  •   intervin periodic pentru verificări, ajustări și mentenanță, păstrând astfel sistemul de supraveghere video în parametri optimi de funcționare.

Vrei să afli mai multe?

Te putem ajuta să găsești o soluție inteligentă, potrivită cerințelor tale. Pentru a susține, însă, această afirmație, trebuie mai întâi să ne cunoaștem. Așadar,

Contactează-ne
Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0