1 iunie la Concordia

Am adus din nou zâmbete pe fețele copiilor din organizația umanitară Concordia cu ocazia Zilei Copilului, cu o donație materializată sub formă de dulciuri și alte bunătăți. Cei mici s-au bucurat nespus de această surpriză dulce, care a transformat ziua într-una de neuitat.

Organizația umanitară Concordia, activă de 30 de ani, sprijină copiii și tinerii din comunitățile defavorizate, ajutându-i să își construiască un viitor mai bun. Pun astfel la dispoziția acestora case de tip familial, centre de zi, școli și locuințe sociale, reușind să asiste anual peste 2000 de persoane.

Noi, cei de la Netland Computers, am fost mereu susținători fideli al Concordiei. Donațiile noastre, inclusiv cele de echipamente educaționale, sperăm că au avut un impact semnificativ în viața copiilor asistați de organizație. Dar, de această dată, am dorit să aducem un moment de bucurie directă, prin oferirea de dulciuri. Iar cei mici au apreciat cu adevărat acest lucru.

Ca de obicei, îndemnăm și alți parteneri să sprijine inițiativele de responsabilitate socială ale Concordiei, contribuind astfel la integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor și tinerilor aflați în dificultate.

Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0