Continuăm tradiția: LOCUL 1 în TOP FIRME PRAHOVENE 2018 pe domeniul nostru de activitate

Cele mai performante firme prahovene au fost din nou sărbătorite în cadrul GALEI TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2018, organizată vineri, 26 octombrie 2018 la Grand Ballroom din cadrul complexului Sky Center. Camera de Comerț și Industrie Prahova organizează în fiecare an acest eveniment, pentru a promova clasamentul respectiv și a onora firmele participante.

Netland Computers a primit, de data aceasta, două distincții:

LOCUL I în TOP FIRME PRAHOVENE în domeniul de activitate Comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice si software-ului, categoria Microintreprinderi

DISTINCȚIA ”PERPETUANDI SERVETIS” pentru Competență, Consecvență și Implicare în tradiția economică a județului, de-a lungul celor 22 de ani de activitate neîntreruptă.

Evenimentul s-a bucurat de prezența reprezentanților a 35 de ambasade, însărcinați cu afaceri și consilieri economici ai misiunilor  diplomatice acreditate la București, deputați, consilieri, autorități publice locale, reprezentanți ai instituțiilor publice partenere ale CCI Prahova și, evident, protagoniștii manifestării, adică reprezentanții firmelor premiate în cadrul Topului.

Sigur că suntem mândri de distincțiile primite, dar ne dăm seama că nu puteam ajunge aici singuri. De aceea le mulțumim clienților și partenerilor noștri de afaceri, colaboratorilor și colegilor noștri. Ei sunt cei care ne-au ajutat să păstrăm un nivel ridicat de activitate de-a lungul anului și să atingem această performanță.

Mulțumim!

Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0