Din nou în Topul Firmelor Prahovene

A devenit aproape o obișnuință ca în luna octombrie să sosească la Netland invitația de a participa, în calitate de companie recunoscută și premiată, la Gala Topul Firmelor Prahovene. Nici acest an nu a făcut excepție, iar noi am onorat, cu bucurie, invitația.

Deosebită însă, în acest an, a fost organizarea. Întrucât a ajuns la a XXX-a ediție, gala a avut o semnificație aparte, iar evenimentul jubiliar s-a bucurat de o ambianță specială în cadrul deja tradițional al Complexului Ramatuelle.

Astfel, vineri 27 octombrie am întâlnit din nou comunitatea de afaceri din Prahova, cu peste 450 de participanți, pentru a primi diplome, distincții și trofee care au evidențiat contribuția semnificativă a organizațiilor reprezentate la dezvoltarea economică a județului.

Netland Computers a fost distinsă din nou cu locul 1 la categoria “Comerț cu amănuntul al calculatoarelor, unităților periferice și software-ului” în cadrul secțiunii Microîntreprinderi. Diploma e o recunoaștere a efortului depus anul trecut, reflectat în indicatorii de performanță ai afacerii.

Sigur că nu am ajuns aici doar prin propriile eforturi. Succesul a fost posibil și datorită sprijinului continuu oferit de clienții, colaboratorii, colegii și partenerii noștri de afaceri. Motiv pentru care le mulțumim și le suntem recunoscători.