Din nou în Topul Firmelor Prahovene

A devenit aproape o obișnuință ca în luna octombrie să sosească la Netland invitația de a participa, în calitate de companie recunoscută și premiată, la Gala Topul Firmelor Prahovene. Nici acest an nu a făcut excepție, iar noi am onorat, cu bucurie, invitația.

Deosebită însă, în acest an, a fost organizarea. Întrucât a ajuns la a XXX-a ediție, gala a avut o semnificație aparte, iar evenimentul jubiliar s-a bucurat de o ambianță specială în cadrul deja tradițional al Complexului Ramatuelle.

Astfel, vineri 27 octombrie am întâlnit din nou comunitatea de afaceri din Prahova, cu peste 450 de participanți, pentru a primi diplome, distincții și trofee care au evidențiat contribuția semnificativă a organizațiilor reprezentate la dezvoltarea economică a județului.

Netland Computers a fost distinsă din nou cu locul 1 la categoria „Comerț cu amănuntul al calculatoarelor, unităților periferice și software-ului” în cadrul secțiunii Microîntreprinderi. Diploma e o recunoaștere a efortului depus anul trecut, reflectat în indicatorii de performanță ai afacerii.

Sigur că nu am ajuns aici doar prin propriile eforturi. Succesul a fost posibil și datorită sprijinului continuu oferit de clienții, colaboratorii, colegii și partenerii noștri de afaceri. Motiv pentru care le mulțumim și le suntem recunoscători.

Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0