Instrumente digitale pentru educatie oferite de Netland Computers Ploiesti

Tehnologie personalizată. Pentru școala ta.

Munca unui profesor se cuvine a fi apreciată și înlesnită. Pentru că, luând forma unui exercițiu agreabil, educația are o șansă în plus pentru a schimba lucrurile în bine.

Netland Computers te invită să analizezi câteva dintre cele mai interesante instrumente digitale pentru mediul educațional, disponibile în acest moment pe piață. Specialiștii noștri asigură consultanță, suport și training pentru a putea valorifica aceste soluții într-un mod cât mai eficient.

mozaBook – Software pentru educație digitală

Într-o lume în care instruirea tinerilor este o provocare omniprezentă, soluțiile hardware și software pentru educație ușurează munca susținută de cadrele didactice, cresc atractivitatea materiei predate, implică mai mult elevii și, implicit, aduc satisfacție părinților.

Descoperă mozaBook

Table și ecrane interactive

Tablele și ecranele interactive accelerează procesul de acumulare a informației în sala de clasă, asigurând o experiență captivantă de învățare atât profesorului, dar, mai ales, cursanților. Portofoliul Netland Computers cuprinde o gamă largă de table interactive multi-touch, cu prețuri pornind de la 2500 lei inclusiv TVA.

Echipamentele prezentate sunt însoțite de soluții de software educațional, adaptat unei palete largi de aplicații. Astfel, instrumentele digitale sunt completate cu ilustrații variate, animații și posibilități interesante de prezentare, conținut interactiv și laboratoare virtuale.

Soluții Microsoft

Îți oferim soluții Microsoft la prețuri speciale pentru mediul educațional (ex. sistemul de operare Windows sau suita de instrumente Office - Word, Excel, PowerPoint), precum și suport tehnic pentru instalare și configurare.
IMPORTANT: Acum poți obține Office 365 gratuit pentru întreaga școală!

Vezi oferta

Netland oferă o gamă largă de instrumente digitale pentru educație. Te rugăm să ne contactezi pentru a-ți propune o soluție adaptată nevoilor tale concrete.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM