Programul de evaluare a amenințărilor cibernetice. Gratuit, de la Fortinet.

Cum stai cu securitatea rețelei?

S-ar putea ca actuala ta infrastructură de securitate cibernetică să nu detecteze cu acuratețe atacurile sofisticate la care s-a ajuns în ziua de astăzi? Ai o vizibilitate operațională completă pentru a înțelege modul în care aplicațiile (tradiționale sau bazate pe web) sunt cu adevărat utilizate în cadrul rețelei? Soluția ta actuală de securitate este capabilă să susțină cerințele în ciuda volumului crescut de trafic?

Dacă îți pui oricare dintre aceste întrebări, Programul de evaluare a amenințărilor cibernetice este pentru tine!

Măsoară nivelul de securitate actuală, dar și ce se întâmplă, cu adevărat, în rețea.

Programul nostru va evalua eficacitatea securității rețelei, productivitatea celor care o folosesc și modul în care se utilizează resursele. Un expert Netland va instala un echipament FortiGate, transparent în cadrul rețelei, pentru a monitoriza indicatorii cheie. După câteva zile de culegere a informațiilor, vei primi un Raport de evaluare a amenințărilor cibernetice. Acesta este împărțit în trei secțiuni:

Securitate și prevenirea amenințărilor

Din această secțiune vei afla cât de eficientă este soluția actuală de securitate a rețelei. Primești informații despre vulnerabilitățile aplicațiilor, ce malware / rețele botnet au fost detectate și ce dispozitive din rețea au fost identificate drept „expuse riscului”.

Productivitatea utilizatorilor

Cum sunt folosite aplicațiile și resursele web în rețeaua ta? Vei descoperi cum se utilizează programele tip IaaS/SaaS, peer-to-peer, jocurile și alte sub-categorii de aplicații în cadrul rețelei. Poți astfel verifica dacă programele tradiționale client-server și cele bazate pe web funcționează în conformitate cu politicile de utilizare stabilite în cadrul companiei.

Utilizarea și performanțele rețelei

Cum ar trebui optimizată soluția de securitate a rețelei pentru a atinge performanțe maxime? Află mai multe despre trafic și cererile privind lățimea de bandă în timpul orelor de vârf. Asigură-te că soluția de securitate este dimensionată și optimizată corespunzător pe baza parametrilor reali de utilizare a rețelei.

Vezi cum arată un raport de evaluare

Un raport FortiGate care evaluează amenințările cibernetice din rețeaua ta îți va oferi o perspectivă completă și complexă asupra stării securității, a nivelului de activitate și a gradului de optimizare a rețelei. Descarcă de aici un exemplu: Raport Fortigate – exemplu

Vrei să afli mai multe?

Te putem ajuta să găsești o soluție inteligentă, potrivită cerințelor tale. Pentru a susține, însă, această afirmație, trebuie mai întâi să ne cunoaștem. Așadar,

Contactează-ne
Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0