Sisteme pentru videoconferințe

Ce este o videoconferință?

O videoconferință este o conexiune vizuală și audio live, între doi sau mai mulți oameni care se găsesc în locații separate, cu scopul de a comunica între ei. În varianta cea mai simplă, o videoconferință oferă transmiterea unor imagini statice și a unui text între două locații. În varianta complexă, ea pune la dispoziție transmiterea imaginilor HD în mișcare și sunet de înaltă calitate între locații multiple.

Pentru utilizatorii persoane fizice

Consumatorii pe scară largă au la dispoziție servicii oferite de Apple, Google sau Microsoft, care au făcut ca opțiunea de videoconferință să fie omniprezentă pe aparatele care dispun de o cameră video și de un microfon. În lumea afacerilor, însă, lucrurile sunt mai complexe.

Pentru companii

În afaceri, videoconferințele pot fi o componentă a conceptului de comunicare unificată, ele pot apela la servicii web dedicate sau la camere de întâlnire virtuale. Avantajele sunt multiple: costuri reduse de călătorie în cazul cursurilor de instruire, optimizarea proceselor pentru diverse proiecte, întâlniri la distanță cu clienți sau parteneri, comunicarea facilă între membrii unei echipe (inclusiv multi-user), lucrul colaborativ (ex. pe un dispozitiv touch, tablă interactivă, etc.).

Beneficii

Videoconferința are, pentru companii, beneficii incontestabile. Un studiu din 1967 demonstrează că elementele care își aduc contribuția la aprecierea și încrederea într-o persoană atunci când aceasta transmite un mesaj sunt cuvintele (în proporție de 7%), tonul vocii (38%) și limbajul corpului (55%). Astfel, câștigarea încrederii, sentimentul de apartenență la o comunitate, înțelegerea corectă și completă a unui mesaj sunt avantaje certe ale unei astfel de experiențe.

Oferta

Netland Computers oferă o gamă largă de soluții pentru videoconferințe, pe diverse platforme hardware și software ale partenerilor de top pe care îi reprezentăm, precum Microsoft, Cisco, Polycom sau Lifesize. Ne ocupăm de întregul proces, de la analiza nevoilor și proiectarea sistemului până la instalare, configurare, mentenanță și garanție.

Vrei să afli mai multe?

Te putem ajuta să găsești o soluție inteligentă, potrivită cerințelor tale. Pentru a susține, însă, această afirmație, trebuie mai întâi să ne cunoaștem. Așadar,

Contactează-ne
Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0