IT externalizat

De ce IT externalizat?

Dinamica tehnologiei informației crește exponențial, iar domeniul acesta devine tot mai greu de administrat, mai ales în companii pentru care domeniul de activitate nu este tehnologia. Pe de altă parte, cei care înțeleg importanța tehnologiei în dezvoltarea propriei companii și reușesc să țină pasul cu evoluția ei au avantaje serioase față de competiție. De aceea, soluția colaborării cu o companie specializată:

– elimină multe dintre problemele specifice exploatării unei infrastructuri IT

– se constituie într-un avantaj competitiv cu rezultate pozitive în productivitatea și profitabilitatea companiei care beneficiază de aceste servicii.

IT-ul externalizat este un avantaj atât pentru management cât și pentru angajați, inclusiv pentru cei din departamentul IT, întrucât compania beneficiază de:

Rentabilitate în investițiile IT.

Noua realitate economică ridică standardele de competitivitate și pune presiune asupra costurilor. Începând de la proiectarea și alegerea echipamentului IT și până la punerea în funcțiune și întreținere, deciziile și acțiunile derulate pot avea un impact major asupra investițiilor de timp, energie și bani. Iar aici, experiența unei companii specializate își spune cuvântul. Ea aduce și beneficii financiare prin relațiile de parteneriat cu diverși vendori, putând oferi astfel o paletă largă de soluții. În plus, o colaborare pe baza unui contract între companii implică doar achitarea serviciilor efectiv prestate.

Acces extins la experiența specialiștilor IT.

Atunci când are de implementat un proiect, compania poate apela la propriul departament IT, dar și la informațiile și competențele specialiștilor externi, cu experiență în proiecte diverse și domenii variate de lucru.

Funcționare sigură și răspuns rapid.

Bunul mers al operațiunilor în cadrul unei companii depinde actualmente de tehnologie în proporție de aproape 100%. De aceea, fiabilitatea ei este esențială, orice dificultate apărută în funcționare putând afecta major activitatea și, în final, profitul companiei. O relație contractuală care stabilește responsabilități și garantează timpi de răspuns diminuează considerabil aceste riscuri.

Focus pe domeniul principal de activitate.

Atunci când fiecare face ceea ce se pricepe mai bine, lucrurile funcționează mult mai sigur și mai rentabil. De aici și îndemnul la acțiune adresat clienților noștri: ”Pune în practică idei de afaceri profitabile. Noi te sprijinim cu soluții IT. Integral.”

Soluții IT externalizat

Netland Computers lucrează din 1996 cu companii de toate mărimile, acestea descoperind faptul că externalizarea unor proiecte sau a întregului departament IT duce la beneficii reale. Cu suport IT calificat, ele sunt mai competitive într-un mediu economic centrat pe tehnologie.

Fie că deții o afacere mică sau reprezinți o companie mai mare, îți putem oferi suportul IT necesar, sub două forme:

– ca departament IT externalizat, acoperind întregul spectru de servicii

– ca extensie a echipei IT actuale, pentru proiecte speciale sau expertiză suplimentară.

Vrei să afli mai multe?

Te putem ajuta să găsești o soluție inteligentă, potrivită cerințelor tale. Pentru a susține, însă, această afirmație, trebuie mai întâi să ne cunoaștem. Așadar,

Contactează-ne
Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0