top firme it prahova cci

Locul I în TOP firme prahovene pe IT

Și iată că, până la urmă, s-a întâmplat! Suntem pe locul I în topul celor mai performante firme ale județului Prahova, pentru rezultate excelente în 2016, pe domeniul nostru de expertiză, Tehnologia Informației.

CCIR PH TOP

 

Vineri, 3 noiembrie 2017, am participat la Gala TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE, organizată de Camera de Comerț și Industrie Prahova la Sky Center – Grand Ballroom. Diploma ne-a fost înmânată de dl. Aurelian Gogulescu, președintele CCI Prahova.

Netland TOP firme IT

Această sărbătoare a comunității de afaceri prahovene a premiat cele mai performante firme, clasificate după domenii de activitate. La eveniment au participat cca. 500 de persoane – reprezentanți ai companiilor laureate în TOP 10, invitați din mediul diplomatic, din administrația centrală și locală, din mediul bancar si din mass-media.

Diploma Netland top firme IT

 

Ne bucurăm de diploma primită zilele trecute și tragem tare ca 2017 să fie la fel de performant. Mulțumim, în mod egal, clienților, colaboratorilor și echipei Netland. Fără ei nu am fi crescut an de an, fără ei nu am fi ajuns aici.

Mulțumim!