Netland la 20 de ani

Am împlinit 20 de ani

1996 este anul în care am pornit ca o mică firmă de asamblare și comercializare de calculatoare. Plus instalări, depanări, în fine … tot tacâmul. Erau anii în care World Wide Web era încă la nivel de noțiune, iar Google era un proiect de cercetare. În cei 20 de ani care au trecut de atunci ne-am păstrat pasiunea pentru domeniul IT, urmărind apariția și dezvoltarea noilor tehnologii. Dar cel mai important, am tratat fiecare client ca pe un partener, încă de la începutul colaborării, căutând întotdeauna să-i oferim soluții eficiente și personalizate.

În timp, am devenit o resursă pentru companii și organizații care doresc să-și îmbunătățească, prin tehnologie, felul în care își administrează operațiunile și să-și dezvolte, astfel, afacerea. Clienții noștri, de toate mărimile, ocupă un spectru larg de activități, de la notariate, agenții de turism și birouri de arhitectură până la mari producători industriali.

Astăzi, după 20 de ani de activitate, stăpânim domenii precum infrastructura și securitatea IT, soluțiile de licențiere software, tehnologia cloud, sistemele de coduri de bare, afișajul digital sau supravegherea video. Iar clienții ne caută nu doar pentru echipamente și software, instalare și suport tehnic, ci mai ales pentru know-how.

20 ani Netland stamp

Sunem mândri că am ajuns aici, alături de clienții, furnizorii și partenerii noștri. Și pentru că tehnologia se dezvoltă exponențial, iar noi o îmbrățișăm cu pasiune, vom evolua în același ritm.