EasyAzure - tehnologia cloud pentru un business competitiv

Profită de pachetele Microsoft Azure și folosește tehnologia cloud pentru a îți simplifica și dezvolta procesele de business, în siguranță.

Îți propunem 5 pachete, fiecare fiind disponibil în 3 variante, de la nivelul entry până la nivelul avansat.
Alege-l pe cel care se potrivește afacerii tale!
Pentru asta îți oferim consultanță gratuită în analiza nevoilor și alegerea soluției optime.

Scenariu de disaster recovery, automatizat, simplu și sigur.

Permite replicarea sincronizată a serviciilor în altă locație sau în cloud. Practic, servere întregi sunt replicate în cloud și permanent pregătite de utilizare. Programul oferă recuperare orchestrată atunci când e nevoie, iar integritatea sa este monitorizată de la distanță. Se poate testa procesul de recuperare, fără impact asupra funcționării normale a sistemelor. Soluția este compatibilă cu servere fizice sau virtuale.

Cost începând de la 22 euro/lună.

Backup securizat și personalizat, totul integrat în cloud

Soluție automatizată și unificată de protecție a datelor, local și în cloud, ajustabilă automat la volumul de date utilizat. Datele sunt criptate, atât în tranzit cât și în restul situațiilor. Permite recuperare granulară automată. Oferă alerte prin email la finalizarea backup-ului, precum și rapoarte pentru consumul efectuat.
Cost începând de la 5 Euro/lună.

Managementul utilizatorilor și controlul accesului în cloud

Soluție pentru autentificarea locală, web sau mobile a utilizatorilor, în cloud sau combinat cu mediul local. Permite schimbarea parolelor în regim self-service, single sign-in și opțional, multifactor authentication. Accesul și administrarea se fac de la distanță.
Cost începând de la 42 Euro/lună.

Stocare accesibilă a fișierelor în cloud, cu acces de aproape oriunde.

File server pe platformă Windows sau Linux, integrare cu mediul local și acces prin rețea. Oferă capacitate de stocare suplimentară, în funcție de nevoi.
Cost începând de la 15 Euro/lună.

Medii ready-to-use pentru aplicații web

Medii complete de lucru cu: Sistem de Operare (Windows sau Linux), Web Server (IIS), Database (SQL Server Developer), interfețe de dezvoltare (PHP, Python și altele).
Cost începând de la 83 Euro/lună.

Vrei să afli mai multe?

Te putem ajuta să găsești o soluție inteligentă, potrivită cerințelor tale. Pentru a susține, însă, această afirmație, trebuie mai întâi să ne cunoaștem. Așadar,

Contactează-ne
Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0