Premiați pentru activitate remarcabilă

GALA TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2022, evenimentul tradițional organizat din nou anul acesta, pe 22 octombrie, de Camera de Comerț și Industrie Prahova, a avut un aer aparte, determinat atât de bucuria revederii după anii de pandemie cât și de strălucirea și fastul locației – complexul Ramatuelle.

Aproape patru sute de participanți s-au întâlnit pentru a-și sărbători rezultatele în afaceri din ultimul an. Decernarea diplomelor, premiilor și trofeelor a alternat cu recitaluri muzicale și momente coregrafice susținute de ansambluri și artiști prahoveni.  

Alături de reprezentanții companiilor premiate s-au aflat în sală oameni remarcabili, care au dat o amprentă specială evenimentului – Președintele Emil Constantinescu, miniștri, secretari de stat, europarlamentari și parlamentari, delegați ai corpului diplomatic și ai administrației județene și locale.

Motivul prezenței Netland Computers la acest eveniment l-a constituit decernarea diplomei pentru Locul 1 în Top Microintreprinderi pe domeniul Comerț cu amănuntul al calculatoarelor, unităților periferice și software-ului în magazine specializate. Ne bucurăm de acest rezultat, mai ales pentru că l-am obținut într-o perioadă marcată de crize și evenimente care s-au reflectat nefavorabil în evoluția economică a pieței.

Am reușit să ne menținem pe locul 1 și, ca de obicei, le mulțumim clienților, partenerilor, colaboratorilor și colegilor din echipa Netland, fără de care nu am fi putut atinge această performanță.

Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0