Shuttle, PC-uri pentru aplicații IT profesionale

În lumea mini PC-urilor

Compacte și robuste, având consum redus și multiple opțiuni de interconectare, echipamentele Shuttle sunt soluția ideală pentru aplicații IT profesionale. Caracteristice acestor PC-uri sunt sistemele sofisticate de răcire, care asigură fiabilitate și zgomot redus acolo unde se impune funcționarea 24/7 în condiții speciale. Sunt echipamente care se utilizează cu succes în aplicații din industrie, POS, afișaj digital, sănătate, educație dar și la birou.

Industrie

În mediile de lucru dificile în care fiabilitatea e un factor important, oamenii aleg produse de la Shuttle. Mini-PC-urile fără ventilator pentru aplicații din producție și centre logistice pot fi utilizate în situații variate. Shuttle oferă și tehnologie robustă pentru dulapuri de comandă interconectate, cu multiple intrări și ieșiri, dar și versiuni cu performanțe de calcul excelente pentru solicitări în timp real în zona recunoașterii imaginilor și a captării de date. Produsele din gamele Box-PC, Edge, XPC Slim sau all-in-one sunt perfecte pentru aceste aplicații.

POS

Achiziționarea unui sistem POS reprezintă adesea o investiție de capital considerabilă pentru un comerciant. Cu toate acestea, cu PC-urile Shuttle All-in-One, în configurația dorită, se fac economii considerabile, inclusiv datorită consumului mic de energie. Cu piedestalul basculant și suportul de montare standard, aceste echipamente pot fi instalate aproape oriunde. Iar noile modele compatibile cu IP54 sunt acum și mai robuste. Flexibilitatea maximă în ceea ce privește alegerea hardware-ului și software-ului permite crearea unei soluții POS care să corespundă exact cerințelor dumneavoastră.

Afișaj digital

Ecranele cu publicitate digitală precum și monitoarele cu informații sunt acum o parte integrantă a vieții de zi cu zi. Shuttle oferă echipamentul potrivit pentru fiecare scenariu, dar și o gamă largă de sisteme de operare. Toate aceste computere compacte se caracterizează prin designul lor robust. Ele variază de la modele de ultra-înaltă performanță, cu nenumărate porturi și conexiuni până la dispozitive fără ventilator, cu consum redus de energie, care funcționează continuu. Oțelul de înaltă rezistență din care sunt construite carcasele, precum și funcționarea pe un spectru larg de temperatură permit instalarea lor chiar și în mediile cele mai dificile.

Office

Este important să poți lucra într-un birou fără perturbări și zgomote care distrag atenția. Iar un Shuttle XPC slim este însoțitorul ideal la locul de muncă – rămâne discret în fundal, dar e capabil să intre în acțiune atunci când este necesar. Aceste PC-uri au o gamă largă de procesoare – de exemplu, modele Intel Celeron dual-core cu economie de energie sau modele Intel Core i9 extrem de puternice. La fel, ele pot fi configurate cu 4 GB de memorie, dacă acestea sunt suficiente, dar și cu 64 GB dacă e nevoie de viteză. Și oricare ar fi cerințele la stocare date sau conexiuni de rețea, cu Shuttle se poate configura modelul potrivit.

Educație

Când vine vorba de IT pentru sectorul educațional, accentul ar trebui să fie pus pe caracteristicile care promovează un mediu plăcut de învățare și de lucru. Gama extinsă de produse Shuttle include computere silențioase care funcționează discret în fundal – ideale pentru sălile de lectură și sălile de clasă. Pe de altă parte, oferim și soluții puternice pentru toate tipurile de medii, cu necesarul de porturi standard pentru monitor, pentru utilizarea tablelor electronice sau proiectoarelor.

Sănătate

Pentru aplicații în domeniul sănătății, Shuttle a dezvoltat PC-uri cu ecran tactil, ușor de curățat și având culori potrivite pentru cabinetele medicale. În plus, Mini-PC-urile fără ventilator pentru săli de examinare și laboratoare, precum și soluțiile cu consum mic de energie (de exemplu pentru cărucioarele de examinare mobile) sunt disponibile în diferite versiuni. Lucrând în strânsă colaborare cu parteneri experimentați, gama noastră se extinde cu sistemele inteligente în domeniul medical.

Prima alegere pentru integratori

Mini-PC-urile complet configurate de la Shuttle sunt prima alegere a multor integratori de sistem, aceștia bazându-se pe fiabilitatea ridicată și calitatea echipamentelor. Ea provine din aplicarea principiilor TQM (Total Quality Management) pe care compania le implementează strict, lucrând cu tehnologii de producție de ultimă generație. Nu în ultimul rând, Shuttle este dedicat protecției mediului si prevenirii poluării sale, conservarea energiei fiind o caracteristică de bază, integrată în produsele sale.

Vrei să afli mai multe?

Te putem ajuta să găsești o soluție inteligentă, potrivită cerințelor tale. Pentru a susține, însă, această afirmație, trebuie mai întâi să ne cunoaștem. Așadar,

Contactează-ne
Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0