Netland Strongest in Romania

Strongest in Romania

În mediul economic actual, caracterizat de impredictibil, afacerile caută parteneri de încredere pentru a-și asigura o creștere constantă și a compensa factorii negativi ce le afectează dezvoltarea. În acest context, este binevenită orice inițiativă menită să ajute companiile în selectarea unor furnizori sau clienți cu care pot avea relații de afaceri profitabile, construite pe certitudini.

Netland Computers companie de incredere

Strongest in Romania este o certificare cu acest rol, pusă la dispoziție de CreditInfo Romania, lider recunoscut în furnizarea produselor și serviciilor de management al riscului comercial. Compania face parte din Grupul de companii Creditinfo, care operează în 28 de locații, cu un efectiv de peste 400 de angajați la nivel mondial. Sediul central se află in Barcelona. CreditInfo este activă și în România de peste 13 ani.

CreditInfo Analysis

Netland Computers a primit recent certificarea Strongest in Romania Gold pentru ultimii trei ani (2015 – 2017), perioada maximă pentru care este acordată confirmarea solvabilității unei companii. Candidații sunt selectați după o analiză amănunțită, bazată pe 20 de criterii financiare, cu ajutorul informațiilor colectate atât din surse oficiale cât și din surse proprii. Doar 5,6% dintre companiile din România au îndeplinit condițiile la același nivel.

Strongest Netland

Demonstrând stabilitate și capacitatea de a ne îndeplini obligațiile, ne dorim să venim și în ajutorul partenerilor noștri. Ei au astfel posibilitatea de a lua decizii informate în ceea ce privește Netland Computers, precum și certitudinea unei viitoare relații de afaceri bazată pe încredere.