XPC nano NS02EV2

XPC nano NS02EV2

1.190lei (incl. TVA)

Mic, și mai mic, XPC nano. În ciuda unei laturi maxime de doar 14 cm, acest PC compact fără ventilator are procesor Octa-Core ARM, sistem de operare Android, PoE (Power-over-Ethernet) și acceptă HDMI 2.0. Cât de agil ar trebui să fie noul tău mini-PC?

Disponibil pentru precomandă

Categorie:

Descriere

Shuttle XPC nano NS02EV2 este unul dintre cele mai accesibile modele oferite de familia de Mini PC-uri Shuttle. El convinge nu doar prin aspectul său uimitor și performanța fiabilă pe termen lung, dar vine și cu un procesor Octa-Core ARM integrat și un sistem de operare Android preinstalat. Dispunând de conexiuni HDMI 2.0, USB 2.0, Gigabit-LAN, WLAN-ac și un cititor de carduri încorporat, mini-PC-ul se conectează cu ușurință la diverse dispozitive periferice pentru diferite tipuri de aplicații și dispune de PoE (Power-over-Ethernet). Acest produs este destinat în special pentru semnalizare digitală și aplicații Thin Client.

Caracteristici tehnice: procesor Rockchip RK3368 Octa Core Cortex-A53, sistem de operare Android 8.1 („Oreo”) pre-instalat, memorie 2 GB RAM DDR3L onboard, memorie flash 16 GB eMMC onboard, HDMI 2.0, 2xUSB 2.0, Gigabit LAN (RJ45), Audio Line Out, PoE (Power-over-Ethernet), dimensiuni 141 x 141 x 29 mm.

0,0 din 5 stele (pe baza a 0 recenzii)
Excelent 0%
Foarte bun0%
Mediu0%
Slab0%
Groaznic0%

Nu există încă recenzii. Fii primul care scrie o recenzie.

Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0