Yubico – o nouă marcă de prestigiu în portofoliul nostru de parteneri

Întrucât Securitatea IT este unul dintre serviciile noastre principale, am căutat de-a lungul timpului să ne ajutăm clienții cu cele mai bune sisteme software și hardware menite să protejeze infrastructurile lor IT împotriva diverselor amenințări cibernetice.

Autentificarea în diverse conturi este o activitate online cu grad mare de risc și are nevoie de protecție superioară împotriva preluărilor de cont, a phishingului sau a altor amenințări de securitate.

Autentificarea în doi pași cu cheie hardware este adoptată de tot mai multe medii online, această soluție putând fi utilizată în conturi importante precum Google, Microsoft, Facebook, Amazon, Salesforce și multe altele care presupun accesul în doi factori (ex. industria criptomonedelor).

Tokenurile de autentificare YubiKey, echipamente de top în această industrie, sunt întotdeauna pe primele locuri în diverse evaluări făcute de companii specializate și reviste de prestigiu. Aceste chei de securitate fac parte deja de câțiva ani din gama de produse comercializate de Netland Computers.

Zilele trecute am primit și confirmarea acestui parteneriat cu producătorul Yubico prin recunoașterea noastră în calitate de Reseller Autorizat în România.

Cheia de securitate premiată a Yubico este YubiKey. În ea au încredere milioane de oameni, întrucât oferă autentificare modernă și liniște sufletească companiilor mari, IMM-urilor, persoanelor fizice dar și dezvoltatorilor.

Avem deja o experiență bogată în comercializarea acestor echipamente în România. Putem confirma calitatea și fiabilitatea lor și suntem convinși că YubiKey va fi în continuare o poveste de succes în portofoliul de mărci pe care le reprezentăm.

Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0