Am primit certificarea Excellent SME

Excellent SME este un certificat de performanță în domeniul afacerilor, emis de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, în parteneriat cu COFACE România. El este acordat companiilor mici și mijlocii (Small & Medium Enterprises) care se dovedesc sigure și sustenabile pe piața din România.

La baza certificării stă evaluarea complexă a companiei respective, realizată de către Coface Romania prin intermediul unui Raport de Credit. Suplimentar, compania este monitorizată zilnic prin verificarea tuturor informațiilor referitoare la evenimentele ce pot avea impact asupra situației sale economico-financiare și, implicit, asupra capacității acesteia de a-și onora obligațiile comerciale față de partenerii de afaceri.

Un astfel de certificat am primit, recent, și noi. El poate fi vizualizat aici:

https://excellent-sme-romania.safesigned.com/netland-computers

 

Evaluarea pozitiva a unei companii este certificată și prin intermediul unui logo Excellent SME amplasat pe website-ul companiei, utilizând tehnologia SafeSigned™, care previne copierea sa pe site-uri web neautorizate.

Certificatul permite partenerilor noștri de afaceri locali și internaționali să verifice existența companiei și identitatea paginii noastre de internet și să se asigure de soliditatea și reputația Netland Computers din punctul de vedere al situației financiare și comerciale. Avantajele pe care le au acești parteneri sunt:

– riscuri comerciale reduse

– grad crescut de încredere în relațiile de afaceri cu noi

– un proces mai eficient de adoptare a deciziilor.