Atelierul Beautiful Christmas

Într-un an cu bune și cu rele, străbătând o perioadă plină de provocări dar și de revelații, cum altcumva să ne pregătim de Sărbători decât tot într-un mod … neconvențional.

Atunci când am aflat de decizia prietenilor noștri de la Chic Fleuriste de a continua tradiția Atelierului Beautiful Christmas (chiar și în circumstanțe nu dintre cele mai încurajatoare) ne-am gândit să le dăm o mână de ajutor. Așa că am implicat în proces elementul la care ne pricepem cel mai bine: tehnologia.

Evenimentul s-a desfășurat sâmbătă, 19.12.20, în sala noastră de meeting, devenită studio și atelier. Obiectivul său – participanții au elaborat, în confortul și siguranța căminului propriu, cea mai chic coroniță de Crăciun, din elementele trimise din timp, prin curier, de echipa Chic Fleuriste. Rolul Netland – să faciliteze, prin tehnologie, comunicarea cu participanții, astfel încât distanța să nu fie o problemă, iar aceștia să poată privi și înțelege corect și complet recomandările Laurei Drăghici, inițiatoarea Atelierului.

”Haideți să lăsăm cu toții microfoanele deschise, ca să avem senzația că suntem în aceeași cameră!” a fost, de la început, reacția participanților. Zis și făcut. Alături de sunetul captat mono-direcțional, pentru a evita eventuale zgomote nedorite, cele două camere video puse la dispoziție au reușit să redea în detaliu toate gesturile Laurei, iar atmosfera s-a transformat, treptat, într-una de sărbătoare. Cadrele de ansamblu au alternat cu filmări de detaliu, iar interacțiunea a fost firească, facilitată de tehnologia Poly Studio și de monitorul interactiv Newline.

”După atâtea săptămâni de stres, chiar aveam nevoie de un moment de relaxare. Mulțumesc!” – reacția venită de la una dintre participante a adus zâmbetul pe fața tuturor. Și ne-am dat seama astfel, cu toții, câtă nevoie avem de interacțiune socială, de frumos și de bucurie în viața noastră.

Chiar dacă Atelierul Beautiful Christmas #7, transmis online pentru a facilita participarea de la distanță, a fost un succes și anul acesta, anul viitor ne dorim ca tehnologia să fie dedicată exclusiv difuzării lui către cei care nu pot participa la evenimentul live. Pentru că mirosul de brad și de turtă dulce, zâmbetele de pe chipurile participanților și bucuria din ochii lor, atunci când fiecare și-a finalizat opera de artă, ni le dorim aievea, într-un spațiu real și într-un an în care lucrurile să revină la normal.

2021 în sănătate și bună stare!

Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0