Synology – soluția completă pentru administrarea, protejarea și valorificarea în siguranță a datelor

Un singur punct de contact

Companiile sunt astăzi tot mai asaltate de schimbări, provocări și amenințări, iar datele și informațiile sunt vitale funcționării lor. În acest context, sunt căutate soluțiile care oferă un proces sigur și complet de management și backup, dar și productivitate utilizatorilor, prin accesul rapid la informații și documente, în orice situație s-ar afla ei. Ideală este o soluție integrată, care să cuprindă stocare, aplicații software și acces cloud de la același producător. Iar această soluție există, și vine de la Synology prin echipamentele tip NAS (Network Attached Storage) pe care acesta le oferă.

100% proprietate a datelor tale

Cu Synology Drive transformi un Synology NAS în cloud-ul tău privat, având proprietate 100% a datelor, la costuri suplimentare zero. Vei avea, astfel, un portal pentru toate fișierele, simplificând mult colaborarea, prin sincronizarea în timp real a fișierelor pe diverse platforme. Ai oricând acces online la datele stocate în Dosarele de grup de lucru, dar și în spațiul tău personal. Accesezi și partajezi fișierele oricând, cu un browser sau cu aplicația mobilă Synology Drive. Astăzi, 1.1 milioane de utilizatori activi  păstrează mai mult de 310 miliarde de fișiere, cu un volum total de 1260+ PB în Synology Drive.

Colaborare ușoară și sigură

Synology Office te ajută să poți lucra simultan, împreună cu alții, pe aceleași documente, foi de calcul sau alt tip de fișiere, pentru a avea productivitate crescută în timp ce informațiile sunt permanent păstrate în siguranță. Ai la dispoziție și alte aplicații, precum Synology MailPlus, care gestionează facil arhivele de email ale tuturor utilizatorilor sau Synology Chat, pentru comunicarea în interiorul echipei prin mesaje criptate care se pot redirecționa, salva și programa.

Backup centralizat pentru Windows PC și Server

Cu Active Backup for Business (ABB) gestionezi sarcinile de backup pentru mediile fizice și virtuale cu ajutorul unui singur tablou de bord centralizat pentru a-ți păstra datele și serviciile întotdeauna disponibile. ABB acceptă tehnologiile globale de duplicare și backup incremental pentru a minimiza semnificativ cantitatea de spațiu de stocare și lățimea de bandă necesare. Păstrați cu ușurință flote întregi de sisteme protejate cu profiluri globale.

Sincronizare fără probleme

Synology Drive ShareSync îți permite să sincronizezi fișierele în timp real, asigurându-te că există întotdeauna o versiune de rezervă securizată pe un NAS la distanță. Între timp, gazda poate colecta și distribui date către toți clienții conectați în timp ce sincronizează, permițând o colaborare eficientă între utilizatori. Mai mult, cu Cloud Sync îți conectezi fără efort Synology NAS-ul la un furnizor public de cloud pentru a sincroniza datele importante, valorificând avantajele ambelor platforme.

Stocare la nivel Enterprise

Eco-sistemul Synology are în centrul său unități de stocare de înaltă performanță, care garantează viteza, securitatea și fiabilitatea în vederea unei funcționări îndelungate. Spre exemplu, HDD-ul Synology HAT5300 oferă performanțe de top datorită integrării strânse cu DiskStation Manager și cu hardware-ul Synology. Cu peste 400.000 de ore de testare internă pentru validare și susținută de garanția de 5 ani, seria HAT5300 oferă o fiabilitate de neegalat implementărilor Synology.

Elegant, simplu, sigur și de încredere

Beneficiind de încrederea unora dintre cele mai bune și mai strălucite minți din industria IT, cu peste șase milioane de instalări, Synology transformă modul în care afacerile își gestionează și securizează datele oriunde este nevoie de acces, adaptându-se nevoilor și situațiilor existente în companii, dar și creșterii exponențiale a cantității de informație din lumea digitală. Pentru managementul datelor, backup, sisteme de supraveghere, infrastructură de rețea și multe alte aplicații, Synology este soluția elegantă, simplă, sigură și de încredere.

Vrei să afli mai multe?

Te putem ajuta să găsești o soluție inteligentă, potrivită cerințelor tale. Pentru a susține, însă, această afirmație, trebuie mai întâi să ne cunoaștem. Așadar,

Contactează-ne
Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0