Microsoft 365 Business Premium

Un set de soluții de top, pentru colaborare și productivitate, în siguranță

La doar 18.6 euro/utilizator/lună, Microsoft 365 Business Premium oferă cele mai bune aplicații Office, precum și servicii cloud puternice, asigurând o securitate completă, cu ajutorul căreia să vă protejați firma împotriva amenințărilor cibernetice actuale, tot mai complexe.
Obțineți cele mai recente caracteristici cu versiunile de Outlook, Word, Excel, PowerPoint pentru Windows sau Mac, OneNote, Access și Publisher, actualizate în permanență. Ele oferă posibilitatea de acces, editare, stocare și partajare a documentelor, email pentru afaceri, gestionare a agendei, administrare a contactelor, videoconferințe și multe alte facilități. Totul în cloud, cu acces mobil, permanent, de pe orice dispozitiv, prin internet.

VOUCHER GRATUIT pentru instalare și configurare Microsoft 365

Instalarea și configurarea unui cont Microsoft 365 este un proces complex, care de multe ori necesită cunoștințe de specialitate. Acesta poate presupune, înainte de descărcarea și instalarea suitei de programe de către fiecare utilizator, diverse configurări precum conectarea domeniului companiei, actualizarea înregistrărilor DNS, crearea conturilor utilizatorilor și atașarea licențelor, setarea politicilor de securitate, etc.
NETLAND Computers îți oferă un VOUCHER GRATUIT pentru asistență în instalarea și configurarea Microsoft 365 la achiziționarea unui astfel de abonament.
Voucherul constă într-o oră de asistență (telefonică și/sau online) din partea unui specialist Netland, în vederea instalării și configurării contului Microsoft 365. Este intervalul de timp mediu pentru acest proces, luând în calcul configurările uzuale pe o infrastructură funcțională, de generație recentă.

Maximizarea investiției în Microsoft 365 Business Premium

Colaborarea cu Netland în vederea instalării și configurării suitei de programe va face focus pe procesul migrării rapide și fără întreruperi la Microsoft 365 pe baza unui plan care să se potrivească cu obiectivele de afaceri ale companiei.
Netland Computers asigură suportul tehnic și intră în detalii de funcționare, astfel încât instalarea și configurarea să valorifice la maxim facilitățile oferite de Microsoft 365, adaptate infrastructurii pe care o avem la dispoziție.

Simplu, productiv și controlabil

Comunicarea, partajarea și accesul sunt mult mai rapide cu Microsoft 365. Utilizatorii pot face mai mult în timp mai puțin. Se eliberează astfel resurse ce pot fi dedicate activităților specifice afacerii. În plus, fluxul de informații este 100% controlabil, accesul fiecărui angajat sau colaborator fiind stabilit prin drepturi individuale, pentru a avea siguranță în transferul sau stocarea datelor. Cu Microsoft 365 Business Premium nu există compromisuri în securitatea IT a organizației.

Acces simultan de pe 5 dispozitive

În calitate de utilizator, este posibil să folosești în paralel, acasă și la birou, un desktop, un laptop, o tabletă și un smartphone. Poate că, la un moment dat, vei fi nevoit să îți accesezi documentele sau email-ul și de pe un al cincilea dispozitiv – astfel de situații se pot întâmpla oricând. Cu Microsoft 365 Business Premium nu vei avea probleme: poți accesa toate instrumentele simultan, de pe 5 dispozitive.

Colaborare, comunicare și partajare cu echipa

Coordonarea unei echipe se poate face utilizând mesageria de grup, întâlnirile online, apelarea și conferințele web, folosind Microsoft Teams.
E-mailul de nivel de întreprindere se desfășoară prin Outlook, cu o cutie poștală de 50 GB per utilizator, și se pot trimite atașări de până la 150 MB.
Se pot edita și partaja documente, fotografii și altele, de oriunde, pe toate dispozitivele, cu 1 TB de spațiu de stocare în cloud OneDrive, pentru fiecare cont.

Vrei să afli mai multe?

Te putem ajuta să găsești o soluție inteligentă, potrivită cerințelor tale. Pentru a susține, însă, această afirmație, trebuie mai întâi să ne cunoaștem. Așadar,

Contactează-ne
Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0