mozaBook CLASSROOM – Licență bazată pe dispozitiv pentru table interactive, limba română

Sale!

mozaBook CLASSROOM – Licență bazată pe dispozitiv pentru table interactive, limba română

669lei (incl. TVA)

Licență anuală bazată pe dispozitiv care permite mai multor profesori să utilizeze mozaBook pe același dispozitiv, într-o singură limbă. Conținut interactiv (animații 3D și videouri educaționale) pentru toate materiile și vârstele. Crearea din PDF a propriilor cărți digitale.

CantitatePret
1 - 9 669lei
10 - 29 560lei
30 - 99 530lei
100 + 495lei

Descriere

Acest tip de licență este legat la o tablă interactivă și este recomandat pentru școli. mozaBook poate fi folosit de mai mulți profesori și elevi pe aceeași tablă în mod independent. Fiecare utilizator poate accesa toate conținuturile interactive (animații 3D, videoclipuri educaționale, lecții digitale), precum și toate instrumentele și jocurile vizuale și experimentale de dezvoltare a abilităților.

Licență bazată pe dispozitiv, cu ajutorul căreia software-ul de pe acel dispozitiv poate fi utilizat de un număr nelimitat de utilizatori, într-o singură limbă (română). Este indicată în cazul tablelor interactive deoarece poate fi utilizată de mai mulți profesori sau elevi, fără a fi nevoie de licență de utilizator. În acest caz este suficientă licența pentru dispozitiv.

 

mozaBook

mozaBook este un software pentru educație care extinde instrumentele didactice prin opțiunile sale versatile și inovatoare de ilustrare, animare și prezentare. Conținutul interactiv spectaculos, aplicațiile integrate de dezvoltare a competențelor, de ilustrare și de exersare, cât și laboratorul virtual stârnesc interesul elevilor și ușurează înțelegerea și însușirea noțiunilor predate.

mozaBook este disponibil atât cadrelor didactice cât și elevilor. Profesorii pot dezvolta fișe de lucru, teste personalizate sau caiete digitale proprii, construite de la zero sau pornind de la manuale existente în format electronic. Elevii pot deschide manuale digitale, pot rezolva exerciții interactive distribuite de profesorul lor și pot utiliza toate aplicațiile concepute pentru dezvoltarea abilităților, ilustrare și practică.

mozaBook completează instrumentele uzuale ale procesului educațional prin simulări, animații 3D, prezentări, manuale și teste derulate online. Informațiile transmise în acest fel ajută la înțelegerea fenomenelor, a noțiunilor sau proceselor prezentate, iar aplicațiile integrate dezvoltă competențe și ilustrează fenomene prin intermediul laboratorului virtual, stârnind interesul elevilor și facilitând predarea noțiunilor respective.

De ce mozaBook?

 • Este simplu de utilizat și se bazează pe intuiție, fiind dezvoltat pe baza feedback-ului primit de la cadre didactice și elevi.
 • Este un software pentru educație partajabil, oferind acces la caiete sau fișe de lucru create de alți utilizatori.
 • Este versatil, utilizatorii având posibilitatea să-și creeze propriile caiete digitale, cu conținut interactiv preluat și din biblioteca media.
 • Este complex, cu peste 1000 de animații 3D interactive, fișiere audio și sute de tutoriale video.
 • Poate fi achiziționat și în format multilingv.

Cu mozaBook Windows:

Profesorii

 • au acces la propriile manuale digitale și la cele 20 de volume are seriei de manuale digitale 3D
 • pot distribui teme de casă interactive și pot iniția lucrul în clasă
 • pot să descarce conținutul interactiv al manualelor pe care îl pot utiliza offline
 • pot crea propriile manuale digitale din PDF
 • își pot ilustra și completa cărțile

Profesorii și elevii

 • pot deschide toate conținuturile interactive (3D, videouri educaționale, lecții digitale)
 • pot utiliza toate instrumentele și jocurile vizuale și experimentale de dezvoltare a abilităților
 • pot crea caiete interactive de exerciții și prezentații

 

Poți achiziționa mozaBook CLASSROOM și pentru mai multe dispozitive, în format PACHET. Licențele achiziționate într-un pachet au un cod de activare comun care poate fi utilizat pe un număr de dispozitive egal cu numărul de licențe din pachet.

Pentru mai multe detalii legate de licențe, descarcă TABELUL COMPARATIV de mai sus.

 

IMPORTANT: Livrarea se face sub forma de abonament digital.

Dupa confirmarea plății, în 1-3 zile lucrătoare vei primi pe email link-ul de conectare și licența, împreună cu instrucțiunile de activare.

0,0 din 5 stele (pe baza a 0 recenzii)
Excelent 0%
Foarte bun0%
Mediu0%
Slab0%
Groaznic0%

Nu există încă recenzii. Fii primul care scrie o recenzie.

Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0