Mozaik STUDENT – Licență de utilizare pentru elevi, limba română

Sale!

Mozaik STUDENT – Licență de utilizare pentru elevi, limba română

179lei (incl. TVA)

Licență anuală de utilizator care permite unui elev să utilizeze mozaBook și mozaWeb pe mai multe dispozitive, într-o singură limbă. Acces complet la conținutul interactiv (animații 3D și videoclipuri educaționale) și la aplicații educaționale atât în mozaBook, cât și pe mozaWeb.

CantitatePret
1 - 9 179lei
10 - 29 140lei
30 - 100 130lei
101 + 120lei

Descriere

Mozaik STUDENT – Acest tip de licență este legată de utilizator. Poți accesa fiecare conținut Mozaik, într-o singură limbă (română), pe orice dispozitiv adecvat cu propriul cont de utilizator. Cu ajutorul licenței de utilizator elevul se poate autentifica pe diferite dispozitive (computer, notebook, tabletă, smartphone) folosind propriul nume de utilizator.

Îți recomandăm această licență dacă lucrezi pe mai multe dispozitive proprii și dorești să utilizezi atât mozaBook, cât și platforma educațională mozaWeb. Contul tău de utilizator îți va oferi acces pe toate dispozitivele, dar te vei putea conecta doar de pe un singur dispozitiv la un moment dat.

Poți instala software-ul mozaBook Windows pe computerul tău, poți descărca aplicația mozaBook Android/iOS pe smartphone sau tabletă și poți utiliza și platforma educațională mozaWeb. Iată ce conținuturi vei avea la dispoziție:

 

mozaBook

mozaBook este un software pentru educație care extinde instrumentele didactice prin opțiunile sale versatile și inovatoare de ilustrare, animare și prezentare. Conținutul interactiv spectaculos, aplicațiile integrate de dezvoltare a competențelor, de ilustrare și de exersare, cât și laboratorul virtual stârnesc interesul elevilor și ușurează înțelegerea și însușirea noțiunilor predate.

mozaBook este disponibil atât cadrelor didactice cât și elevilor. Profesorii pot dezvolta fișe de lucru, teste personalizate sau caiete digitale proprii, construite de la zero sau pornind de la manuale existente în format electronic. Elevii pot deschide manuale digitale, pot rezolva exerciții interactive distribuite de profesorul lor și pot utiliza toate aplicațiile concepute pentru dezvoltarea abilităților, ilustrare și practică.

mozaBook completează instrumentele uzuale ale procesului educațional prin simulări, animații 3D, prezentări, manuale și teste derulate online. Informațiile transmise în acest fel ajută la înțelegerea fenomenelor, a noțiunilor sau proceselor prezentate, iar aplicațiile integrate dezvoltă competențe și ilustrează fenomene prin intermediul laboratorului virtual, stârnind interesul elevilor și facilitând predarea noțiunilor respective.

De ce mozaBook?

 • Este simplu de utilizat și se bazează pe intuiție, fiind dezvoltat pe baza feedback-ului primit de la cadre didactice și elevi.
 • Este un software pentru educație partajabil, oferind acces la caiete sau fișe de lucru create de alți utilizatori.
 • Este versatil, utilizatorii având posibilitatea să-și creeze propriile caiete digitale, cu conținut interactiv preluat și din biblioteca media.
 • Este complex, cu peste 1000 de animații 3D interactive, fișiere audio și sute de tutoriale video.
 • Poate fi achiziționat și în format multilingv.

 

mozaWeb

Abonamentul mozaWeb îți oferă acces nelimitat la întregul conținut al bibliotecii media: peste 1200 de modele 3D, sute de videouri educaționale, imagini, materiale audio, teste interactive, aplicații tematice și jocuri legate de materiile școlare. Acestea pot fi accesate oricâd online. mozaWeb poate fi accesat cu orice browser, nefiind necesară instalarea unui software adițional.

mozaWeb PREMIUM oferă:

 • Acces integral la conținuturile interactive (animații 3D, videouri educaționale) și la aplicațiile interactive pe site-ul mozaWeb fără instalarea vreunui program adițional.
 • Lucru în clasă sau acasă pe tablete Android / iOS sau în orice browser pe calculator, acesta putând fi conectat la o tablă sau un display interactiv.

Cele peste 100 de aplicații tematice și jocuri legate de programa școlară reprezintă un instrument excelent în practicarea și aprofundarea cunoștințelor dobândite. Vei avea astfel o interfață online prin intermediul căreia poți accesa rapid cărți digitale, caiete, teme pentru acasă și conținut partajat.

Cu editorul de teste profesorii pot crea cu ușurință teste pe care elevii să le rezolve online, de acasă. Profesorii se pot folosi de orice element interactiv din biblioteca media pentru a crea teste dinamice. Este suficientă cumpărarea unui singur manual digital pentru a deveni un utilizator activ al platformei mozaWeb. Poți răsfoi și citi manualul cumpărat, mări secțiunile de pagină și accesa conținutul interactiv prin clic pe pictogramele de pe marginea paginilor manualului.

Cumpărând un abonament mozaWeb beneficiezi de următoarele avantaje:

 • Poți deschide în jur de 100 de instrumente și jocuri didactice fără nicio restricție. Poți salva stări și setări de laborator.
 • Poți deschide peste 1200 de animații 3D, sute de videouri educaționale și elemente din biblioteca media fără nicio restricție.
 • Poți vizualiza etichetele animațiilor 3D și ale videourilor și asculta narațiunile în toate limbile disponibile.
 • Poți rezolva teme pentru acasă.
 • Poți deschide caiete mozaBook create de tine sau de alți utilizatori.
 • Poți deschide cărti demo și manuale digitale (pe care le poți achiziționa separat), mări secțiuni de pagină și reda conținutul suplimentar încorporat.

Poți achiziționa Mozaik STUDENT și pentru mai mulți utilizatori, în format PACHET. Licențele achiziționate într-un pachet au un cod de activare comun care poate fi utilizat pe un număr de dispozitive egal cu numărul de licențe din pachet.

Pentru mai multe detalii legate de licențe, descarcă TABELUL COMPARATIV de mai sus.

 

IMPORTANT: Livrarea se face sub forma de abonament digital.

Dupa confirmarea plății, în 1-3 zile lucrătoare vei primi pe email link-ul de conectare și licența, împreună cu instrucțiunile de activare.

0,0 din 5 stele (pe baza a 0 recenzii)
Excelent 0%
Foarte bun0%
Mediu0%
Slab0%
Groaznic0%

Nu există încă recenzii. Fii primul care scrie o recenzie.

Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0