Netland online SHOP

Experiența din ultimii ani ne-a arătat faptul că apar din ce în ce mai multe situații în care clienții noștri au anumite nevoi de nișă în domeniul tehnologiei. Fie că vorbim despre software specializat, hardware dedicat unor aplicații profesionale sau soluții pentru educație, cereri de acest tip sunt tot mai dese, motiv pentru care ne-am propus prezentarea lor în cadrul unui magazin online Netland Computers.

Am început cu set de produse hardware și software format din PC-uri industriale, soft pentru infrastructuri IT, ochelari inteligenți, echipamente pentru securitate IT și software educațional.

Paginile de produs prezintă în detaliu caracteristici, beneficii, imagini, fișe cu specificații și, desigur, prețuri. Achiziția se face prin completarea unui formular simplu de contact. Fiind vorba despre produse de nișă, cu un ridicat grad de specializare, este nevoie de un pas intermediar în procesul de cumpărare, și anume lămurirea tuturor aspectelor tehnice. De aceea, contactăm fiecare client înainte de achiziția propriu-zisă.

Ne propunem în continuare dezvoltarea magazinului online pentru a include și alte categorii de nișă cerute de partenerii noștri.

În selectarea produselor prezente pe magazinul nostru online am ținut cont de promisiunea Netland, aceea de a oferi tehnologie pe care se poate conta, adaptată aplicațiilor din proiectele clienților noștri. Practic, vorbim despre software și echipamente fiabile, cu un raport optim preț/calitate, alese prin prisma experienței de peste 25 de ani pe care Netland o are în domeniu.

Prin urmare …

Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0