Pentru educație

Anul acesta am continuat tradiția de a ajuta organizația umanitară Concordia și ne-am concentrat, de data aceasta, pe nevoile directe ale copiilor. Donația pe care am făcut-o a fost valorificată prin achiziția de rechizite și alte obiecte necesare în procesul educațional.

Suntem astfel în continuare fideli crezului nostru, acela că un aport adus gradului de educație al tinerei generații este cel mai bun gest care se poate face pentru a reduce sărăcia și a crește nivelul de trai. De aceea rezonăm cu organizația Concordia, cea care de 30 de ani ajută comunitățile sărace prin case de tip familial, centre de zi, școli și locuințe sociale. Sunt peste 2000 de persoane asistate în acest fel în fiecare an, iar pentru acest efort Concordia are nevoie de parteneri.

”Ne bucurăm de fiecare dată când vedem că un sponsor revine. Netland a devenit un prieten al Concordiei, ați înțeles cât de important este, pentru noi, să știm că avem pe cine să ne bazăm, de-a lungul timpului” ne-a declarat d-na Valentina Ion, Director de Programe Prahova.

Și noi ne-am bucurat să vedem că instrumentele digitale pentru educație pe care le-am oferit anterior sunt valorificate și utilizate constant de cadrele didactice, în procesele de predare, precum și de către copii, care se bucură de diverse facilități oferite de echipamentele respective.

Netland își dorește, totodată, să fie un ambasador al misiunii Concordia – aceea de a susține și ajuta la integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și a familiilor aflate în dificultate și la orientarea lor spre o viață independentă și autonomă. De aceea îi îndemnăm pe clienții, partenerii și colaboratorii noștri să ia în considerare, la rândul lor, sprijinirea acestei organizații în cadrul inițiativelor pentru responsabilitate socială pe care le vor avea de acum încolo.

Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0