software pentru educatie

mozaBook – software pentru educație digitală

Într-o lume în care instruirea tinerilor este o provocare omniprezentă, soluțiile hardware și software pentru educatie ușurează munca susținută de cadrele didactice, cresc atractivitatea materiei predate, implică mai mult elevii și, implicit, aduc satisfacție părinților.

mozaBook completează instrumentele uzuale ale procesului educațional prin simulări, animații 3D, prezentări, manuale și teste derulate online. Informațiile transmise în acest fel ajută la înțelegerea fenomenelor, a noțiunilor sau proceselor prezentate, iar aplicațiile integrate dezvoltă competențe și ilustrează fenomene prin intermediul laboratorului virtual, stârnind interesul elevilor și facilitând predarea noțiunilor respective.

mozabook teacher

De ce mozaBook?

  • Este un software pentru educatie simplu de utilizat și se bazează pe intuiție, fiind dezvoltat pe baza feedback-ului primit de la cadre didactice și elevi.

  • Este  partajabil, oferind acces la caiete sau fișe de lucru create de alți utilizatori.

  • Este versatil, utilizatorii având posibilitatea să-și creeze propriile manuale digitale, cu conținut interactiv preluat și din biblioteca media.

  • Este complex, cu peste 1000 de animații 3D interactive, fișiere audio și sute de tutoriale video.

  • Este flexibil, putând fi rulat pe calculator, tabletă sau telefon mobil.

  • Este multilingv, conținutul fiind disponibil și în română.

mozabook computer screensoftware pentru educatie realitate virtuala

mozaBook este un software pentru educatie disponibil atât pentru elevi cât și pentru cadre didactice. Acestea pot dezvolta fișe de lucru, teste personalizate sau manuale digitale proprii, construite de la zero sau pornind de la manuale existente în format electronic. Aplicațiile integrate permit, de exemplu, lucrul într-un laborator virtual și dezvoltarea diverselor competențe. Cadrele didactice pot crea teme pentru acasă online și pot să-și încarce caietele create în mozaBook în cadrul contului lor mozaWeb, pentru a fi deschise cu orice alt calculator.

Iată câteva prezentări video despre pachetul software pentru educație mozaBook:

Netland Computers oferă demonstrații gratuite pentru implementarea unei soluții hardware și software pentru educație, utilizând un sistem format din monitor interactiv, laptop și software mozaBook.

Contactați-ne pentru o programare.