Audit de securitate GRATUIT

Securitate IT, pornind de la email

Orice om activ care își deschide programul de emailing are, în zilele noastre, un ușor disconfort. De cele mai multe ori, căsuța de mesaje este copleșită cu spamuri, iar identificarea comunicărilor importante sau utile ia timp, care a devenit tot mai mai prețios.

Amenințare în creștere

Portalul Statista estimează numărul spamurilor la 61.25% din totalul emailurilor trimise global, în septembrie 2016. Iar 2.5% din aceste emailuri conțin un atașament periculos. 2016 este anul în care au fost trimise, zilnic, peste 215 miliarde de emailuri. O persoană care utilizează un computer în munca sa primește, în medie, peste 120 de emailuri zilnic. Iar toate aceste cifre sunt în creștere exponențială.

Cât de atent trebuie să fii, și cât de răbdător, pentru a elimina corespondența nedorită sau periculoasă? Cine mai poate garanta că un link apăsat din neatenție sau curiozitate de un angajat al unei companii nu va expune riscului întreaga organizație?

Soluții Barracuda

Din fericire, aceste întrebări au răspuns iar soluții există. De exemplu, echipamentele Barracuda. Sub această denumire ”amenințătoare” se găsesc mai multe soluții hardware & software accesibile și ușor de utilizat. Ele protejează complet infrastructura de email a unei organizații împotriva spamului și a virușilor, inspectând și filtrând conținutul mesajelor, atât a celor care sosesc, cât și a celor care pleacă din organizație. În acest fel se previne și scurgerea de informații sensibile sau confidențiale.

Acoperire complexă

Dar, pe lângă protecția pentru emailuri, portofoliul companieI Barracuda Networks include soluții de securitate pentru aplicații web sau aplicații peer to peer gen instant messaging, network acces, backup și protecție de date. Odată instalat un sistem complex de securitate IT, o organizație câștigă nu numai prin siguranță, dar și prin creșterea eficienței muncii celor care utilizează tehnologia respectivă.

Audit de securitate GRATUIT

În calitate de partener Barracuda Networks, Netland Computers îți oferă un audit de securitate gratuit pentru infrastructura IT a organizației tale. În acest fel, vei putea cunoaște cu precizie vulnerabilitățile echipamentelor, informațiilor și aplicațiilor de care dispui și vei fi la curent cu soluțiile potențiale de care poți beneficia.

Vrei să afli mai multe?

Te putem ajuta să găsești o soluție inteligentă, potrivită cerințelor tale. Pentru a susține, însă, această afirmație, trebuie mai întâi să ne cunoaștem. Așadar,

Contactează-ne
Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0