Un sfert de veac în tehnologie

Da, Netland a împlinit 25 de ani de existență. Am putea spune că sărbătorim nunta de argint cu tehnologia. Sau un sfert de veac de pasiune în domeniul IT. Oricum am lua-o, dacă privim retrospectiv, ne-am bucurat de experiențe minunate și de o evoluție constantă, alături de clienții noștri. Iar dacă ne uităm pe pagina noastră web cu logo-urile lor, putem fi mândri – numărul și mărimea lor au crescut constant de-a lungul anilor.

Am trecut prin cei 25 de ani în viteză – parcă mai ieri eram o mică firmă de asamblare și comercializare a calculatoarelor, iar internetul era încă o … noțiune. Tot în viteză ne-a ținut și evoluția tehnologiei, și suntem mândri că am păstrat pasul cu ea și că suntem în măsură să oferim și acum, la maturitate, cele mai moderne și eficace soluții clienților noștri. Cum am reușit? Tot din pasiune. Ne place ceea ce facem și venim cu drag la muncă. Poate că sună neobișnuit, dar de multe ori orele de lucru par a fi dedicate unui hobby …

Și da, le mulțumim lor, clienților și partenerilor noștri, pentru că au avut încredere în compania noastră, în soluțiile tehnice pe care le-am propus de-a lungul timpului și mai ales în oamenii Netland, cei pe care au știut întotdeauna că pot conta. Le facem aceeași promisiune și pe mai departe: suntem aici pentru ei, pentru ca infrastructura IT a companiilor lor să funcționeze impecabil. Și susținem această afirmație pentru că, alături de pasiune și know-how, acum le punem la dispoziție și o experiență serioasă, acumulată în ultimul sfert de veac.

Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0