YubiHSM 2

YubiHSM 2

3.860lei (incl. TVA)

YubiHSM 2 asigură stocarea securizată a cheilor criptografice hardware și operațiuni pentru aplicații, servere și dispozitive de calcul, eliminând în același timp costul și complexitatea HSM-urilor tradiționale.

Disponibil pentru precomandă

Descriere

YubiHSM 2 este un dispozitiv tip Hardware Security Module menit să gestioneze chei criptografice și operațiuni criptografice. Oferă un nivel ridicat de protecție pentru datele sensibile, cum ar fi cheile criptografice, certificatele digitale, parolele și operațiunile de semnare a codului.

 

Caracteristici:

Calitate înaltă – construit pentru a dura. Clasament IP68 (rezistent la apă și praf), rezistent la strivire, nu necesită baterii, fără piese mobile.

Integrare rapidă, management facil – Suport pentru aplicații personalizate folosind biblioteci open source. Interfețe prin YubiHSM KSP, PKCS#11 și biblioteci native.

Formă „Nano” pentru prezență discretă în port. Conector USB-A pentru porturile standard 1.0, 2.0 și 3.0. Proiectat pentru utilizare cu energie redusă.

Fabricat în siguranță – de la aprovizionarea componentelor până la producție, Yubico asigură cele mai înalte niveluri de securitate. Fabricat în SUA și Suedia.

 

Utilizare:

  • Îmbunătățirea protecției pentru cheile criptografice
  • Integrare rapidă cu securitatea puternică bazată pe hardware
  • Servicii de certificat Microsoft Active Directory securizate
  • Schimburi securizate de criptomonede
  • Protejarea mediilor Internet of Things (IoT).

Informații suplimentare

Greutate0,1 kg
Dimensiuni23 × 14 × 1 cm
0,0 din 5 stele (pe baza a 0 recenzii)
Excelent 0%
Foarte bun0%
Mediu0%
Slab0%
Groaznic0%

Nu există încă recenzii. Fii primul care scrie o recenzie.

Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0