YubiKey 5C NFC FIPS

YubiKey 5C NFC FIPS

506lei (incl. TVA)

YubiKey 5C NFC FIPS este o cheie hardware de autentificare ce oferă protecție superioară împotriva phishing-ului, elimină preluările de cont și îndeplinește cerințele stricte de conformitate pentru organizații, prin certificare NITS: FIPS 140-2.

Descriere

Token de autentificare hardware YubiKey 5C NFC FIPS

Certificare NIST: validat FIPS 140-2 pentru organizații guvernamentale și reglementate (nivelul general 2, nivelul de securitate fizică 3).

Convenabil și portabil: YubiKey 5C NFC FIPS se potrivește cu ușurință pe breloc, făcându-l comod de transportat și utilizat oriunde te duci, asigurând accesul sigur la conturile tale în orice moment. Pur și simplu îl conectezi prin USB-C sau atingi dispozitivul cu NFC pentru a te autentifica.

Compatibilitate versatilă: este acceptat de conturile Google și Microsoft, soluții de management al accesului la identitate, managerii de parole și sute de alte servicii populare. Funcționează cu sisteme de operare și browsere, inclusiv Windows, macOS, Chrome OS, Linux, Chrome și Edge.

Multi-protocol: Seria YubiKey 5 este cea mai versatilă cheie de securitate care acceptă mai multe protocoale de autentificare, inclusiv FIDO2/WebAuthn (cheie de acces legată de hardware), FIDO U2F, Yubico OTP, OATH-TOTP, OATH-HOTP, Smart card (PIV) și OpenPGP.

Durabil și fiabil: design de înaltă calitate și rezistent la manipulare, apă și strivire. Nu sunt necesare baterii sau conectivitate la rețea, oferind autentificare fiabilă fără întreruperi. Fabricat în siguranță în SUA și Suedia.

 

Compatibil cu Aplicația Yubico Authenticator – cea mai sigură experiență ca aplicație de autentificare pe dispozitive mobile și desktop.

 

Caracteristici

Validat FIPS 140-2, cu funcții complete, multi-protocol

Funcții de securitate

WebAuthn, FIDO2 CTAP1, FIDO2 CTAP2, Universal 2nd Factor (U2F), Smart card (compatibil PIV), Yubico OTP, OATH – HOTP (Eveniment), OATH – TOTP (Time), OpenPGP, Parole statice sigure

Certificari

FIDO Universal 2nd Factor (U2F), FIDO2, NIST – FIPS 140-2, IP68, FIDO L2

Specificații criptografice

RSA 2048, RSA 4096 (PGP), ECC P256, ECC P384

Informații suplimentare

Greutate0,1 kg
Dimensiuni23 × 14 × 1 cm
0,0 din 5 stele (pe baza a 0 recenzii)
Excelent 0%
Foarte bun0%
Mediu0%
Slab0%
Groaznic0%

Nu există încă recenzii. Fii primul care scrie o recenzie.

Coș cumpărături0
Nu există produse în coș!
0